Am o speta grea. Multumesc anticipat de ajutor!! Creditorul a inchis dosarul de executare in timp ce speta e inca la judecatorie, executarea e suspendata si va mai fi inca ceva timp. Pentru suspendarea acelei executari am platit cautiune 10.000 euro. Acum, ca asa au avut ei chef, incep o noua executare (!!!) pe acelasi titlu si aceleasi sume insa eu nu mai pot plati alti 10.000 euro cautiune daca instanta, in executarea nou inceputa o sa ceara pentru suspendare. Ce pot sa fac? Se acorda ajutor public judiciar pe cautiune, exista vreo solutie? Cum sa platesc la fiecare executare pe care ei o incep - pe acelasi titlu si pe aceleasi sume - noi cautiuni? Trebuie sa existe si pentru mine o solutie. Va rog, spuneti-mi!
Multumesc foarte mult!! Va dati seama ca in acest mod, creditorii pot fura orice bun adus in gaj, pentru ca merg la un executor, incheie executarea acolo, deschid alt dosar de executare, acolo se cere o alta cautiune, samd. Cum este posibil asa ceva? Trebuie sa existe o formula legala de a contracara asa o mizerie. Cred ca exista...