avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna seara. Am o intrebare. Tata a decedat recent si mama, si tata are o actiune deschisa in instanta in constatare pentru eliberare unui tilu de proprietate. Precizez ca mama cu tata nu au fost cununati au trait in concubinaj si suntem 3 frati. Dar mai au copii din casatorii anterioare. Intrebarea mea este eu in calitate de fiu pot scoate anexa de la primarie sal pot reprezenta in instanta ?

Alte discuții în legătură

Concubinaj 28 ani macarie_cristina macarie_cristina Mama mea a trait 28 ani cu tata in concubinaj ,tata a decedat in urma cu 6 saptamani prin suicid ,ce drepturi ar avea mama asupra pensiei de urmas ,ne fiind ... (vezi toată discuția)
Reconstituire drept de proprietate Danny_39 Danny_39 Buna. Recent mama mea a fost actionata in instanta de catre cineva pentru un teren,unde mosul meu figura pe o adeverinta de punere in posesie. Practic. Mosul ... (vezi toată discuția)
Drepturi concubin Alice E. Alice E. Bună seara, Dacă două persoane au trăit în concubinaj 30 de ani din care 25 de ani în aceași locuință, ce drepturi îi revin concubinului după ... (vezi toată discuția)