avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de handicap pentru adult
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de handicap pentru adult

Am depus dosaru pentru pensie de handicap pentru adult pe 13 Noenbrie anul aceasta pe 16 ianuarie trebui sa mergem dupa rezultat vreau sa stiu din ce perioada se pune la socoteala calculul si dupa ce perioada vine pensia va multumesc

Alte discuții în legătură

Durata indemnizatiei pentru ccc oanacocor oanacocor Daca am nascur in ianuarie si am depus dosaru in mai pana cand primesc indembizatia am nascut prematur si a trebuit sa termin concediu de 126zile.primesc ... (vezi toată discuția)
Punctaj pensie suplimentara mihaval mihaval Buna ziua Va rog sa imi spuneti daca punctajul corespunzator pensiei suplimentare se obtine astfel : *- pentru fiecare luna (pana in 2001) la care s-a ... (vezi toată discuția)
Cand primesc prima pensie Dandumio Dandumio In data de 21 decembrie 2014 am primit de la comisie incadrarea in gr.I pensie invaliditate.Incetarea raporturilor de munca a inceput cu 31 decembrie 2014. ... (vezi toată discuția)