avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Despre stimulentul de insertie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Despre stimulentul de insertie

Buna seara! Am fost in concediu de crestere a copilui si m-am întors la munca cu 60 înainte sa faca copilul 2 ani! Dacă dupa ce mi se aproba dosarul pt stimulent vreau sa imi schimb locul de munca pierd stimulentul sau pot sa ma angajez in alta parte dar fara nici o zi de intrerupere?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:50, 21 Decembrie 2019
Puteti sa va angajati in alta parte dar fara nicio zi de intrerupere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent cryys cryys Buna ziua, M am întors din concediu de creștere copil cu 95 de zile inainte de a împlini copilul 2 ani, la un alt angajator fara sa am întrerupere in ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie Atimaci Atimaci Buna . Am lucrat inaintea sa se nasca fetita mai mult de 24 luni. Dupa nastere am intrat in ccc. Apoi dupa 7 luni m am intors la servici si a intrat sotul in ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie vs. luna tatalui Kazfer Kazfer Copilul implineste 2 ani la data de 01.09.2017. Mama se afla in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, pana la data de 01.08.2017, ... (vezi toată discuția)