avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier, timp rezolvare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier, timp rezolvare

Am avut un accident pe 14 octombrie in care singurele victime inregistrate atunci au fost eu si sotie (leziuni usoare, fara spitalizare) in urma caruia mi s-a ridicat permisul eliberandu-se dovada cu care puteam sa circul 15 zile. De atunci nu am mai aflat nimic de dosar, nu a venit nimic acasa, au trecut deja 2 luni fara sa stiu nimic. As dori sa stiu cat timp trebuie sa astept pana se solutioneaza dosarul si daca as putea sa grabesc cumva solutionarea lui.
Cel mai recent răspuns: dan1972 , utilizator 15:31, 21 Decembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc pentru raspuns. dosarul e la politia din Braila, eu sunt din Constanta. Daca trimit pe email e luata in considerare? sau trebuie sa ma prezint personal in Braila la Politie..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu victime- cat timp dureaza solutionarea dosarului? rosescu_matei rosescu_matei am avut un accident rutier in vara la Constanta , am fost eu vinovat si victimele nu au avut pretentii dar nici nu li s-au luat declaratii. de atunci ma tot ... (vezi toată discuția)
Vinovat in accident rutier din spate cu victima usor lovita andrei_cristiani andrei_cristiani Buna seara. Astazi am fost din pacate protagonistul unui accident rutier soldat cu victime usoare(pasager dreapta) masina lovita de mine la un stop/cedeaza ... (vezi toată discuția)
Dosar accident termen jony1972 jony1972 Am facut un accident rutier in data de 1 iulie. Mai precis am intors masina pe un drum in afara localitatii si in timp ce efectuam manevra de intoarcere, venea ... (vezi toată discuția)