avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema:
Am fost instiintat de angajator ca s-a infiintat poprire pe salariu, am cerut copii ale adresei si acolo am aflat ca este vorba de un contract bancar din 2006 preluat de o companie afiliata Kruk care s-a constituit drept creditor. Adresa de poprire a fost insotita de o sentinta civila din decembrie 2016. Problema mea este ca am incercat sa obtin copii scanate Ale documentelor din dosarul de executare, dar, desi exista schimb de e-mailuri, executorul nu mi-a pus la dispozitie aceste documente si se apropie termenul limita pentru depunerea contestatiei la executare. Intrebarea mea este: pot formula contestatie la executare pentru prescriptia datoriei in absenta datelor concrete ref la infiintarea popririi? Daca da, cum pot justifica solicitarea?
Ideea este ca nu a fost intentia mea sa nu achit aceea datorie, aceasta fiind facut pt unul dintre parinti care urma aa achite ratele. Ca nu le-a platit am aflat odata cu poprirea pe salariu. Pana acum, desi mi-am schimbat rezidenta in alt oras, am lucrat legal dar nu am fost niciodata pus la curent cu aceasta situatie. Va rog frumos sa ma ajutati, daca puteti. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:10, 21 Decembrie 2019
Formulati contestație la executare ,dosarul de executare o sa fie trimis în copie și anexat contestației și o sa va lămuriți probabil din cuprinsul acestuia care este situația.Daca este vorba de o sumă mai mare mai bine apelați la un av.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie bancara preluata de recuperatori stef_56 stef_56 Am luat un credit de la cec in 2007 pe care nu l-am putut achita la vremea crizei si pentru ca aveam asigurare, cec-ul a executat asiguratorul si datoria fata ... (vezi toată discuția)
Executare silit andreia2011 andreia2011 Buna ziua tuturor!vreau sa ma ajutati intr-o problema!am i=un credit la o banca facut 02.2009,am platit ratele pana in ianuarie 2012(nu mai gasesc ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu, sume recalculate lacramioaradoroftei lacramioaradoroftei am avut poprire pe salariu de catre cei de la kruk in 2015 aprilie, in 2016 septembrie s-a achitat datoria integrala , acum ei vin cu o noua poprire pe acelasi ... (vezi toată discuția)