avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silit
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silit

Buna ziua tuturor!vreau sa ma ajutati intr-o problema!am i=un credit la o banca facut 02.2009,am platit ratele pana in ianuarie 2012(nu mai gasesc chitanta)!din luna februarie 2015 a inceput sa-mi vina hartii de la un executor judecatoresc(specific ca aum datoria mea este la Kruk)!m-au gasit si la noul meu loc de munca unde au trimis si acolo hartie unde cer poprire pe salariu iar zilele trecute mi-au pus poprire si pe contul unde am alocatia copilului!
Creditul avea ca ultima rata luna 02.2014!
P.S. sper sa inntelegeti,nu cunosc atat de bine termenii!!
Multumesc anticipat tuturor!o zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:00, 12 Mai 2015
Trebuie sa formulati contestatie la executare in termen de 15 zile de cand ati luat la cunostinta de infiintarea popririi, invocati prescriptia dreptului de a cere executarea silita, daca ultima plata a fost in luna ianuarie 2012 si pana in februarie 2015 nu ati mai primit alte notificari dreptul de a cere executarea silita s-a prescris in ianuarie 2015.Puteti sa mai invocati si faptul ca,alocatia ptr.copil nu face parte din categoria sumelor de bani supuse popririi.
Pentru a invoca termenul de prescriptie este necesar a cunoaste documentele din dosarul de executare silita,stiut fiind ca prescriptia se intrerupe si se reia prin orice act incfeiat de executor la cerererea creditoruluijavascript:void(0);

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea prescriptiei Mihai0809 Mihai0809 Buna ziua!in anul 2008 am achizitionat un credit de la Pirreaus Bank iar incepand cu anul 2010 nu am mai reusit sa mai platesc,in 2012 mama mea a facut o ... (vezi toată discuția)
Executare silita ice_man713413 ice_man713413 buna ziua. fiul meu are o executare silita din 05-2012 prin hotarare judecatoreasca pe suma de 85000ron.firma la care lucreaza a primit periodic comunicari in ... (vezi toată discuția)
Intrebare referitoare la prescriptia extinctiva a dreptului de a cere executare silita pentru credite bancare SergiuSM SergiuSM Buna seara! In anul 2008 am contractat un credit bancar fara garantii ipotecare (credit de consum) de la Piraeus Bank. Am platit ratele la timp pana in luna ... (vezi toată discuția)