avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... In baza carui contract o asociatie umanitara poate ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

In baza carui contract o asociatie umanitara poate primi bunuri de la o persoana fizica?

Buna ziua,
De curand am infiintat o asociatie umanitara , non-profit , fiind deci noi in aceasta bransa.
Astfel o persoana fizica doreste sa ne ajute cu bunuri (haine, alimente, etc). In baza carui contract se pot primii bunurile, exceptand contractul de donatie semnat la notar?
Si inca o intrebare : Se poate semna un contract de parteneriat intre asociatie si o persoana fizica?

Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 20:15, 5 Decembrie 2009
1. Daca primiti bunuri sau bani contractul de donatie nu trebuie sa fie semnat in fata notarului.

2. In ce consta parteneriatul dintre asociatie si persoana fizica?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înființare magazin comerț obiecte din donații. Ambul Ambul Înființare magazin comerț obiecte din donații. Doresc înființarea unui magazin care sa comercializeze bunuri provenite din donații , fondurile strânse ... (vezi toată discuția)
Redirectionare impozit 2%, din impozit peroane fizice si 20% din impozitul pe profit a persoanelor juridice andreeeana andreeeana Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati!!! O persoana fizica, adulta, cu handicap accentuat, are voie sa primeasca donatii, redirectionarea impozitului pe ... (vezi toată discuția)
Acte donatie strainatate - ue miraj miraj daca primesc eu ,ca fundatie, donatii de haine , etc dintr-o tara din UE - ce acte ar trebui sa insoteasca marfa pe care eu -fundatie trebuie sa o ... (vezi toată discuția)