avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dreptul unui administraror al unui SRL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dreptul unui administraror al unui SRL

administratorul unei societati cu raspundere limitata poate folosi un autoturism al societatii in scopuri personale(ex.la plecarea in concediu),cheltuielile pentru combustibil,parcari,etc.fiind suportate de el?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 20:11, 5 Decembrie 2009
Autoturismul proprietatea societatii poate fi folosit de catre administrator in scopuri personale; pentru aceasta se face autofacturarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare ch. auto in comodat kajan.barna kajan.barna am un autoturism logan cu contract de comodat cu firma mea care este inregisrat la fisc vreau sa stiu daca pot sa decontez cheltuierile benzina schimbul de ... (vezi toată discuția)
Ce cheltuieli poate deduce pfa? bygserv bygserv Buna ziua. Revin din nou pe acest forum ( foarte folositor dealtfel ) cu inca o intrebare. Inafara de cheltuielile cu achizitia produselor care privesc ... (vezi toată discuția)
Tva 50% 1 iul karmem karmem buna ziua, am citit noile prevederi din codul fiscal de la 1 iul 2012 si am o nelamurire. Am citit ca la cheltuielile cu intretinere, reparatii, combustibil, ... (vezi toată discuția)