avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termoservice refuza sa imi citeasca gigacalorimetrul. ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termoservice refuza sa imi citeasca gigacalorimetrul. Ce pot sa fac?

Deci bomba de la societatea de administrare.
Pe simplul motiv ca ceilalti locatari au decis sa imparta cheltuielile de incalzire la comun/paușal , Termoservice vrea sa ma puna si pe mine aceeasi oala,
Cu toate ca am verificarile metrologice la zi si totul in regula, au hotarat sa nu le mai ia in calcul si ma puna la paușal pe motiv ca am ramas ultimul din scara care foloseste gigacalorimetru.
Au macar dreptul legal de a ignora contoarele si apometrele?
Si ce pot sa fac? Ce lege sa invoc?
Ultima modificare: Duminică, 22 Decembrie 2019
daniel19777, utilizator

Alte discuții în legătură

Hotie legala alina_25 alina_25 Cum poti fi furat legal. Pe scurt apometrele de apa rece si calda trebuier verificat contra cost odata la 5 ani (verificare metrologica ) aceasta ... (vezi toată discuția)
Modalitate de calcul caldura garsoniera cataleata cataleata Buna ziua, Suntem 44 de locatari ai unui bloc de garsoniere din 60 in care am avut aprobare pentru a renunta la repartitoare de costuri deoarece avem ... (vezi toată discuția)
Citire contoare apa rece Roger25 Roger25 Buna ziua, As dori sa descriu problema de pe scara mea (dar si de pe altele invecinate, apartinand de aceeasi asociatie de proprietari): in fiecare luna pe ... (vezi toată discuția)