avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestare amenda
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestare amenda

Buna ziua, astazi am fost prins circuland cu 105 km/h pe drum cu limita de 70/h ..pe procesul verbal scrie asa : articol 121/1 ........4 puncte penalizare(avertisment)
36/1 ...2pct amenda ....2pct penalizare...Țin sa mentionez ca eu port centura de sigurata mereu..banuiesc ca domnul politist a vrut sa imi faca un bine...are rost sa contest amenda? Inteleg am gresit ..sanctioneaza ceea ce am gresit..si uite asa in loc de 4 puncte am 6(penalizare)
Ultima modificare: Duminică, 22 Decembrie 2019
DragusMircea, utilizator

Alte discuții în legătură

Proces verbal depasire viteza GeorgeL26 GeorgeL26 Buna ziua, ieri in timp ce ma deplasam cu masina , din sens opus a aparut un mcv, bineinteles ca era infiltrat intr o coloana mai exact pe la mijloc, mi-au pus ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala pentru depasirea vitezei legale ionut_burtan ionut_burtan am fost surprins de un aparat radar pe raza localitati Barcanesti ( DN 1 cu limita de 70 km/h) circuland cu 96 km/h la 100 m de iesirea din localitate ... (vezi toată discuția)
Amenda... scrisa gresit Cristian_tm Cristian_tm Am primit si eu o amenda acasa, si am observat ca este scrisa gresit. Am avut 75 km/h (exact la intrarea in localitate, au stat serpii la panda). Dupa ce am ... (vezi toată discuția)