avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Card de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Card de credit

Salutare Tuturor,
As dori sa aflu ce cerințe trebuie sa îndeplinesc pentru a primi un card de credit.
Nu sunt angajat, dar am o mica activitate pe internet, credeți ca banca mi-ar putea oferi un împrumut?
O suma relativ mica, ex 1000 euro.
Cel mai recent răspuns: Cristian Mazilu , Consultant credite si finantari 13:01, 2 Ianuarie 2020
Salutare.
Cred ca da, daca veniti si cu o garantie...
Intrebati la bancii, fiecare are politica sa de acordare a creditelor...
O sa fac o încercare. Mulțumesc pentru răspunsu.

Ionut.ion a scris:

Salutare.
Cred ca da, daca veniti si cu o garantie...
Intrebati la bancii, fiecare are politica sa de acordare a creditelor...

Card de credit ca persoana fizica este exclus, avand in vedere reglementarile BNR pentru acordarea creditelor la persoane fizice, care impun verificarea veniturilor ca parte din procedura de evaluarea a bonitatii clientilor.

Daca aveti PFA/SRL (deduc ca aveti, avand in vedere activitatea pe care o descrieti), in functie de indicatorii financiari aveti posibilitatea in teorie la un astfel de card pe firma.

Raspunsul final, evident, il da banca.
Ultima modificare: Joi, 2 Ianuarie 2020
Cristian Mazilu, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare credit vs. documente Nina1 Nina1 Buna seara, Ce documente sunt necesare la incheierea unui contract pentru nevoi personale nenominalizate? Cu stima (vezi toată discuția)
Imprumut intre 2 firme LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA daca o firma poate imprumuta o alta firma cu o suma de bani? (vezi toată discuția)
Impozit pe venituri peer-to-peer lending senesan senesan Cum se declara venitul optinut de pe platforme Peer-To-Peer Lending (ex: MIntos) si cum se completeaza formularul daca esti persoana fizica? (vezi toată discuția)