avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Colet care nu a ajuns la destinatie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Colet care nu a ajuns la destinatie

Buna ziua, am trimis un colet in Manchester cu o firma de transport persoane si colete, insa coletul n-a ajuns la destinatie in timpul specificat de transportator. Destinatarul a sunat transportatorul si l-a intrebat de situatia coletului iar acesta a spus ca va intarzia o zi coletul. Dupa inca o zi in care coletul trebuia predat la destinatie, destinatarul suna iarasi si primeste raspuns ca a fost sunat si nu a putut fi contactat. Minciuna intrucat destinatarul a stat atent la telefon pentru ca stia ca va fi sunat. Destinatarul intreaba, de ce nu a fost livrat coletul la destinatie intrucat s-a platit serviciul door to door iar transportatorul spune ca a rupt etichetele ca sa nu aiba probleme la vama. Stupoare, cum asa ceva? Mentionez ca plata s-a facut de catre expeditor in momentul predarii coletului, in fata portii, Am mers pe incredere, nu am cerut chitanta, Unde il pot reclama? Inselaciune sau excrocherie? Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 23 Decembrie 2019
bnicub, utilizator

Alte discuții în legătură

Colet "violat" - fan courier teomic_a teomic_a In urma cu cateva zile am trimis un colet cu serviciul Fan Courier la Satu Mare, in urma caruia trebuia sa primesc ramburs o suma de bani. Odata ajuns coletul ... (vezi toată discuția)
Livrare eronata a unei companii de curierat rapid la atm Peska Peska Buna ziua. Ma numesc Pescaru Adrian, sunt student la Academia Tehnica Militara. Recent am comandat niste produse din Germania de pe un site de licitatii, ... (vezi toată discuția)
Fancurier GabrielleM GabrielleM Buna ziua! Am trimis un telefon prin FanCurier acum 2 saptamani intr-un sat in care trebuia sa se plateasca transport suplimentar. Din cauza incompetenței ... (vezi toată discuția)