avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... FanCurier
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

FanCurier

Buna ziua! Am trimis un telefon prin FanCurier acum 2 saptamani intr-un sat in care trebuia sa se plateasca transport suplimentar. Din cauza incompetenței celor de la FanCurier care au notat numărul destinatarului gresit, coletul nu a ajuns. Am sunat si am actualizat numărul de telefon, spunandu-mi ca urmeaza sa sune destinatarul pentru efectuarea livrarii. Dupa o săptămână, inca nu primise coletul si am mers la cei de la FanCurier sa le cer telefonul, aceștia mi-au spus că o sa mi-l aduca, dar o sa dureze putin pentru ca este in depozitul orasului de destinatie. Acum, cand am fost sa il ridic, imi cer 90 de lei taxe de depozitare si de transport.
Nu consider ca este corect sa plătesc aceste cheltuieli, in conditiile in care coletul nu s-a livrat din cauza personalului neatent si lipsei de interes a firmei si a fost depozitat tot din aceste motive.
De asemenea, si ei m-au ținut încurcată.
Ce as putea sa fac?
Cel mai recent răspuns: costel5 , utilizator 23:20, 29 Mai 2019
Puteți urma 4 pași pentru a nu plăti suma imputată din vina curierului.
Rezolvare amiabila verbala, dacă nu se poate, sesizare scrisă către conducerea curierului, dacă nu raspunde sau răspunsul este negativ, sesizare scrisă către ANPC, dacă ANPC le da dreptate puteți formula plângere in instanța.
De obicei astfel de probleme se rezolva cu firma, nu vor sa fie reclamați la ANPC.
Depinde cum formulați sesizarea către curieri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colet deteliorat de firma de curierat, cum imi pot recupera banii? Nyykk Nyykk Buna ziua, In data de 21.09.2015 am trimis prin anuntul postat pe siteul X, un colet. Cei de la curierat au pierdut AWB-ul coletului si au livrat din ... (vezi toată discuția)
Colet pierdut de firma de curierat, cum imi pot recupera banii? Nyykk Nyykk Buna ziua, Acum 2 saptamani am vandut prin intermediul unui site de anunturi un produs cu plata transportului la destinatar si ramburs valoare produs 435 ... (vezi toată discuția)
**nerecuperarea coletului in urma unei sesizari** 01NKI 01NKI Buna ziua, Am trimis un colet printr-o firma de curierat.(in data de 02.02.2016) Tin sa mentionez ca era un laptop. Pe data de 09.02.2016 in urma unui apel ... (vezi toată discuția)