avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta grupa munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta grupa munca

Solicit eliberarea unei adeverinte din care sa reiasa perioada care am lucrat in cadrul grupei a2a. Imi spun de la resurse umane ca nu au ce le trebuie sa mi elibereze adeverinta. Ce imi recomandati sa fac pentru a-mi elibera adeverinta necesara calcului pensiei?
Ultima modificare: Luni, 23 Decembrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:38, 23 Decembrie 2019
Explicati-le ca in arhiva societatii trebuie sa se regaseasca, dupa caz : actul administrativ de nominalizare a persoanelor încadrate în grupe superioare de muncă sau, în lipsa acestuia, actul administrativ privind încadrarea locurilor de muncă/activităților/categoriilor profesionale în grupe superioare de muncă; contractul individual de muncă; contractul colectiv de muncă; decizii interne; act administrativ de modificare a locului de muncă sau a sarcinilor de serviciu; extras din statele de plată din care să rezulte secția/atelierul/locul de muncă, precum și orice alte documente justificative.

In situatia in care nu se regasesc , va fi foarte greu de obtinut o astfel de adeverinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grupa a 2 de muncă RodicaCostas RodicaCostas Întrebări: 1) persoana X a lucrat în TESA, aceasta beneficiază de grupa a 2 de muncă sau nu? 2) dacă în CTR individual de muncă este scris că a ... (vezi toată discuția)
Am lucrat 10 ani la fosta fabrica *suveica* și am avut categoria ... Munteanu Lica Munteanu Lica Am lucrat 10 ani la fosta fabrica *Suveica* și am avut categoria a 2-a și nu găsesc arhiva acesteia pentru a-mi recupera o adeverință cu acești ani ... (vezi toată discuția)
Dosar pensie brezan brezan Buna dimineata In data de 05.12.2016 am depus la Casa de Pensii dosarul pt. pensie anticipata.Trecand termenul de 45 de zile cf. legii, ieri am fost sa ma ... (vezi toată discuția)