avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare CIM

Buna ziua!
Va rog sa ajutati cu urmatoarea intrebare. Am un salariat caruia ii inceteaza contractul cu art 55b si ultima zi lucrata este 23.12.2019, deci din 24.12.2019 nu mai vine la serviciu. Data incetarii in Revisal este 24 si se transmite tot in data de 24? (tot atunci se face si decizia de incetare). Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:51, 23 Decembrie 2019
Data incetarii c.im. este 23.12.2019 si se transmite tot in data de 23.

Efectele acordului cu privire la încetarea contractului de muncă se vor produce la data realizării lui sau la data stabilită de părţi.
Ultima modificare: Luni, 23 Decembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal - incetare cim mitrofan emilia mitrofan emilia Buna ziua. Care este data corecta de incetare CIM? Am urmatoarea situatie: ultima zi de munca este 31 iulie si deci in decizie trec începând cu 01.08.2019 ... (vezi toată discuția)
Nedumerire zi incetare si declarare revisal ELENA2009 ELENA2009 o parere va rog, daca ultima zi de lucru a unui angajat este 18.03.2011, cu ce data face cererea de incetare 19.03.2011 (e sambata) sau 21.03 (prima zi ... (vezi toată discuția)
Transmitere revisal -decizie desfacere cim ioanaep ioanaep Buna ziua, Intrebarea mea este: cand trebuie transmis revisalul la ITM in cazul deciziei de desfacere a contractului de munca, ultima zi in care se lucreaza ... (vezi toată discuția)