avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Escrocherie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Escrocherie

Buna seara,
În data de 18.08.19 am avut botez la fetita cea mica si am chemat pe cineva pt foto+video profesional. Persoana respectiva a venit, i-am asigurat meniu complet+transport pe parcursul evenimentului si i-am achitat sumă cerută (700 ron) integral in aceeasi zi. Mi-a spus că intr-o luna totul va fi gata. După o lună jumate am început să îl contactez în legătură cu stick-ul cu filmarea si pozele si abia dupa o discuție mai aprinsă, fără jicniri ,mi-a dat câteva poze needitate ,cu promisiunea că până la Crăciun imi va da si stick-ul......Nu mai raspunde la telefon, la mesaje mi-a blocat numărul si nu pot da de el......Nu am semnat un contract, am doar martori si conversațiile cu el din care reiese totul. E destul de cunoscut pe plan local, dar nu prea cunosc persoane care au colaborat cu el sa intreb una alta.
Ce as putea face in acest caz? Pot face o plângere la poliție? As avea câștig de cauză? Au trecut totusi mai bine de 4 luni si nu am primit nimic de la el ...
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: radulucian 22 , utilizator 21:54, 23 Decembrie 2019
trebuie neaparat sa faci plangere, ai cel putin 1 marto daca nu mai multi. Chiar daca nu se ofera, tu ii numesti.

2 Da i review negativ pe mediile sociale si cere i justificare, sigur apare pe Fb , Google companie
in plus termenul este undeva la 3luni .6 luni de la descoperirea faptei. Iar tu avand aceasta perioada de contact cu el pui ziua de astazi ca ziua descoperirii intrucat incercarea de contactare a celui vinovat de inselaciune prelungeste termenul. Foloseste aplicatii de salvare apel

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De un an sunt hărțuită pe facebook, aproape constant, de o persoană care pare că are tulburări psihice. pot să fac ceva concret ca să înceteze această situație? Camelia2312 Camelia2312 Buna ziua, De 1 an an de zile, cu pauze, ce e drept, sunt hartuita on-line pe facebook, imi agreseaza insulte ( pe profil sau personal, dar si in grupuri ... (vezi toată discuția)
Furt identitate alina_pn alina_pn Buna ziua, vreau sa intreb cum se pedepseste un furt de identitate: copiere poza de pe un site public de socializare si folosierea acesteia la deschiderea unui ... (vezi toată discuția)
Relatii sexuale intre minori blizzard17x blizzard17x Salut ! Am 16 ani, iubitul meu are 14 ani, am cazut de comun arcord sa ne intalnim in noaptea de revelion sa stam impreuna, sa intretinem relatii ... (vezi toată discuția)