Buna seara,
În data de 18.08.19 am avut botez la fetita cea mica si am chemat pe cineva pt foto+video profesional. Persoana respectiva a venit, i-am asigurat meniu complet+transport pe parcursul evenimentului si i-am achitat sumă cerută (700 ron) integral in aceeasi zi. Mi-a spus că intr-o luna totul va fi gata. După o lună jumate am început să îl contactez în legătură cu stick-ul cu filmarea si pozele si abia dupa o discuție mai aprinsă, fără jicniri ,mi-a dat câteva poze needitate ,cu promisiunea că până la Crăciun imi va da si stick-ul......Nu mai raspunde la telefon, la mesaje mi-a blocat numărul si nu pot da de el......Nu am semnat un contract, am doar martori si conversațiile cu el din care reiese totul. E destul de cunoscut pe plan local, dar nu prea cunosc persoane care au colaborat cu el sa intreb una alta.
Ce as putea face in acest caz? Pot face o plângere la poliție? As avea câștig de cauză? Au trecut totusi mai bine de 4 luni si nu am primit nimic de la el ...
Va multumesc!
in plus termenul este undeva la 3luni .6 luni de la descoperirea faptei. Iar tu avand aceasta perioada de contact cu el pui ziua de astazi ca ziua descoperirii intrucat incercarea de contactare a celui vinovat de inselaciune prelungeste termenul. Foloseste aplicatii de salvare apel
Furt identitate
alina_pn
Buna ziua, vreau sa intreb cum se pedepseste un furt de identitate: copiere poza de pe un site public de socializare si folosierea acesteia la deschiderea unui ... (vezi toată discuția)