avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vreau sa anulez o cerere de curatela
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vreau sa anulez o cerere de curatela

Buna seara. In urma unor indrumari gresite, am depus o cerere de curatela pt bunica mea si as vrea sa o anulez si sa depuna mama cerere de curatela pt bunica. Am primit doar certificatul de grefa deocamdata. Cum pot sa o anulez? Care este procedura?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: PopMiky , utilizator 08:46, 24 Decembrie 2019
Buna seara,
Mergeti la instanta si solicitati sa renuntati la actiune.
Buna seara! In cat timp voi primi raspuns dupa ce solicit renuntarea?
Buna seara,
Nu primiti niciun raspuns
Dumneavoastra solicitati sa renuntati la judecata si dosarul ramane fara obiect.
Veti primi o incheiere din camera de consiliu in cateva luni.
Mama dumneavoastra poate sa depuna ea cererea imediat dupa renuntarea dumneavoastra, asa cum ati mentionat.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curatela pentru o persoana cu handicap grad i- anulare cerere pentru nemotivare in drept sebyste sebyste Buna ziua, Pentru a primi indemnizatie de la primarie pentru persoanele cu handicap grav(5)I.Sunt nevoit sa obtin de la judecatorie calitatea de curatela!Am ... (vezi toată discuția)
Curatela? rokaraoke rokaraoke Ma rugam o matusa sa ii caut niste infomatii dar nu stiu exact ce raspuns sa ii ofer Concret ea are o fata minora care a nascut de curand. Pt acest nepot ... (vezi toată discuția)
Declaratie de renuntare la succesiune narcisa07 narcisa07 Buna ziua la toata lumea! Si va rog sa ma iertati ca va tormentez cu atatea intrebari, dar nu stiu ce se intampla in viata mea ca ma napadesc necazurile din ... (vezi toată discuția)