Buna ziua,lucrez de 2 ani,la angajare am depus și certificatele de naștere celor doi copii.Salariul pe cartea de munca îl am minim (2080) însă salariul este altul pe care din păcate nu mi l au declarat;(.. cum de astfel nici diploma de la facultate nu mi au acceptat o ci doar diploma de bac ( mi au cerut ultimile studii..). Întrebarea mea este următoarea,făcând un împrumut la banca , solicitand anumite acte..realizez că am parte de deducere personala fiindcă am doi copii,și salariul meu minim declarat este puțin mai mare decât al colegilor mei..exista totuși o diferență,care din cate bănuiesc eu,nu este impozitată o anumită sumă din salariu așa cum e impozitat cel al colegilor mei,ceea ce ajung la concluzia că este pt a rămâne cu puțin mai mult" in mana".As vrea sa fac o cerere către angajatorul meu in care sa solicit suma aceea care mi se cuvine.Ma ajutați va rog frumos cu o reformulare a cererii? Multumesc frumos și Sărbători fericite!:)
Buna ziua, multumesc de răspuns.Nici nu am avut idee că am parte de acea deducere,inca de acum doi ani de când sunt angajata, salariul îl primesc in plic fara nici o explicație înăuntru plicului.Salariul..dar ,in urma cu f puțin timp am făcut un împrumut la banca ,și cerându mi anumite acte,așa am realizat că statul nu mi impozitează o anumită sumă din salariu,inca de doi ani..nu știam cum să procedez, deoarece pe "șef" îl vedem o data pe an poate,am contact cu managera des și as fii dorit să mi cer dreptul, făcând o cerere cumva.. deși este o sumă micuța dar pt mine contează.O zi plăcută!
Imprumut bancar
Claudiu.Grasu
Ce Condtii trebuie sa mai indeplineasca o persoana fizica in afara contractului de munca ( care are vechime de aproape 4 luni ) pentru a putea beneficia de un ... (vezi toată discuția)