avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Transfer liceu.
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Transfer liceu.

Salut, sunt clasa a 11a la liceu cu inv. Tehnologic pe profil Electric si as vrea sa ma transfer vacanta asta la un alt liceu pe profilul științe sociale? As putea din cauza modulelor sa ma transfer sau trebuie sa astept pana termin clasa si dupa sa ma transfer?
Cel mai recent răspuns: AlexandruVM , utilizator 22:27, 3 Ianuarie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Pana la urma n-am mai fost sa intreb la licee, am fost direct la inspectorat si am depus cerere de transfer. Pentru ca tuturor care au vrut sa se transfere, s-au dus direct la liceu si le-a bagat bete-n roate, asa daca am ceva la mana de la inspectorat n-au ce sa-mi spuna. Faza este, in cat timp imi vine raspunsul? (tin sa mentionez ca pe 30 am fost si am depus cererea).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer elev de la un liceu la altul veronika77 veronika77 Sunt mama unui adolescent de 17 ani,care in urma cu 3 ani a fost diagnosticat cu leucemie mieloblastica acuta,diagnostic care necesita un transplant,pe care de ... (vezi toată discuția)
Alegerea școlii copilului de către un singur părinte adam77 adam77 Alegerea școlii copilului de către un singur părinte - legal sau ilegal? Bună ziua, Am o întrebare legată de exercitarea în comun a autorității ... (vezi toată discuția)
Transfer între unități rosalindamariee rosalindamariee Buna ziua! Astăzi caut îndrumare în acest loc pentru că trec printr-o situație dificilă. Fiica mea a susținut recent niște examene de diferența ... (vezi toată discuția)