avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Reabilitare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Reabilitare

Buna ,An fost condamnat la un an si trei luni respectiv 2 ani cu supraveghere am indeplinit acesti 2ani perioada de supraveghere sa terminat in 19.04.2017 dupa aceasta perioada e nevoie de 3 ani sa pot face reabilitarea va rog datim o explicatie
Cel mai recent răspuns: Danielstoian , utilizator 11:05, 27 Decembrie 2019
Orcum va multumesc foarte mult dar as dori daca puteti sa ma lamuriti va explic acum.Sint suspect intrun dosar de trei infractiuni doua de taiere de arbori fara drept si una de furt de arbori desi nu sint vinovat nu exista dovezi sint inscenari de padurarul care are ciuda pe mine din cauza unei intilniri cu iubita mea care nu mai dorea sa se intilneasca cu el din momentul aflari de catre mine a intilniri lor a aflat si el de atunci a inceput sa se razbune amenintinduma ca ma va baga in puscarie ,daca ma scot vinovat e posibil sami dea cu executare ?desi es find personal silvic nu are nevoie de martori
Ati savarsit infractiunile in termenul de supraveghere?
Nu, reclamatia a fost depusa la sfirsitu anului 2017 la politie doar in decembrie anul acesta mau chemat la politie pentru o declaratie si miau adus la cunostinta ca sint suspect
Eu am terminat termenu de reabilitare pe 19.04.2017 reclamatia a fost depusa in octombrie 2017 si doar acum in decembrie 2019 mau chemat pentru o declaratie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este posibil? mihai.m14 mihai.m14 buna ziua! imi poate spune cineva daca pot face o cerere de reabilitare inainte de termen?am fost condamnat definitiv in 2012 am fost eliberat in 2014 si nu ... (vezi toată discuția)
Reabilitare de drept sau judecatoasca? dani_nastase dani_nastase Buna seara.In data de 22.09.2015 am fost condamnata definitiv la 2 ani de inchisoare cu suspendare, termenul de incercare de 3 ani. As vrea sa stiu data la ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa cu suspendare executarii sub supraveghere- reabilitare? mmmiha mmmiha Buna seara , In data de 25.10.2009 a ramas definitiva o condamnare care prin care s-a dispus suspendarea sub supraveghere a executării pedepselor ... (vezi toată discuția)