avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contractul de închiriere ,apartament 3 camere ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contractul de închiriere ,apartament 3 camere ,3contracte

Bună ziua. Dețin un contract de închiriere a unei camere de apartament ,care are încă 2 contracte(apartamentul are 3 camere). Cele 2contracte au expirat dar au plătit la timp chiria. Cele 2 contracte sunt deținute de surorile mele care nu mai sunt in țară. Vreau să știu cum aș putea intra in posesia acestor contracte,deoarece doresc să cumpăr acest apartament.

Alte discuții în legătură

Intrare in posesie andreea2985 andreea2985 Buna ziua detin un apartament din anul 2012 dobandit prin cumparare,insa nu am intrat in posesia lui de fapt intrucat persoana de la care am cumparat ... (vezi toată discuția)
Locuinta cumparata de la stat mi-a fost vanduta in procent de 90% dhaneeey dhaneeey buna ziua, in 1999 am cumparat de la statul roman (prin afi) locuinta detinuta cu chirie in baza legii 112/95, in procent de 90% din apartament, apartamentul ... (vezi toată discuția)
Mi-am vândut apartamentul, dar nu-l pot elibera decât peste două luni. ce obligații financiare am față de tânărul care l-a cumpărat? mama83 mama83 Mâine urmează să închei contractul de vânzare-cumpărare al apartamentului meu, pe care l-am vândut unui tânar care mi l-a cumpărat prin programul ... (vezi toată discuția)