avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier ptr nepastarea distantei.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier ptr nepastarea distantei.

Sotul meu a avut un accident in 14 octombrie in care el este considerat vinovat ptr ca a lovit masina din fata lui.soferul din fata a oprit brusc ptr ca si a dat seama tarziu ca el trebuia sa vireze pe o strada la stanga.el a avut o alcolemie de 0.34.in urma accidentului a avut o fractura la coloana cu care a fost oparat si rupte douua coaste ,a fost internat in spital timp de 2 saptamani.de cand a avut loc accidentul sotul meu nu a fost chemat la audiere nu l cheama nimeni si acum noi nu stimp ce se va intampla in viitor.am contactat si un avocat care se cam mira cum de inca nu se face nimic in privinta accidentului.intrebarea mea este ce este de facut in viitor si cat poate sa traga de timp?soferul celalat ce va pati avand in vedere ca a consumat alcool ?el fiind si in timpu serviciului cu furgonul firmei unde lucra.

Alte discuții în legătură

Buna seara.in urma cu 2ani soțul meu a avut un accident in care ... noghi otilia noghi otilia Buna seara.in urma cu 2ani soțul meu a avut un accident in care el este vinovatul ptr nepăstrarea distantei .șoferul din cealaltă mașina avea ... (vezi toată discuția)
Accident rutier . noghi otilia noghi otilia Buna seara.Sotul meu cu putin timp in urma a avut un accident de circ.soldat cu 2 victime unul fiind el .Sotul circula in urma unui furgon care brusc sa oprit ... (vezi toată discuția)
Daune morale si materiale Allexandru Allexandru Pe data de 3 nov.a.c.am fost implicat intr-un accident rutier ai exact am fost lovit cand ma aflam langa masina mea.Cel care m-a lovit avea o alcolemie de 0,73 ... (vezi toată discuția)