avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA tehnician maseur
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA tehnician maseur

Buna ziua,sunt tehnician maseur si va rog sa ma sfatuiti care este modalitatea legala cea mai simpla de a-mi desfasura activitatea pe cont propriu sau, eventual, cu contract de colaborare. Multumesc anticipat pentru raspuns o zi buna!
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Decembrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Eavy , utilizator 19:18, 28 Decembrie 2019
Un pfa infiintat la registrul comertului e cel mai simplu pentru a practica activitatea de tehnician maseur asa cum o doriti.
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt tehnician maseur Ovidiu82 Ovidiu82 Sunt tehnician maseur si as vrea sa stiu, sa-mi pot desfasura legal activitatea ce ar fi mai bine sa-mi deschid? Pfa sau srl? Ce acte trebui depuse si unde. ... (vezi toată discuția)
Probleme autorizare pfa - tehnician maseur monamasaj3226 monamasaj3226 Am absolvit un curs complex de masaj cu durata de 9 luni. Diplome recunoscute de Ministerul Muncii si de Ministerul Invatamantului. COR vechi 3226 - ... (vezi toată discuția)
Infiintare_pfa razvan.vastea razvan.vastea Buna ziua, As dori sa infiintez un PFA care sa se ocupe cu servicii de consultanta in management (acordarea de consultanta in accesarea fondurilor europene). ... (vezi toată discuția)