avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie

Buna ziua, tatăl meu este pensionat pe caz de boală dar începand cu anul 2019 are dreptul la pensie normală.
Problema este ca fabrica unde a lucrat încă nu a reuşit de un an de zile de la cerere să îi elibereze actele doveditoare a anilor de munca .Ce se poate face în aceste conditii unde este pur si simplu amânat de la o lună la alta.Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:13, 29 Decembrie 2019
Poate sesiza ITM-ul cu privire la neeliberarea adeverintei solicitate.

Sesizarile pot fi transmise catre ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) prin:
- posta;
- e-mail;
- fax;
- inregistrate chiar la sediul institutiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare adeverinta Karina58 Karina58 Bună ziua! Pe data de 30 dec 2019 am nascut,am beneficiat de zilele de postnatal si Urmează sa intru în concediu creștere copil. Am nevoie pt dosarul ... (vezi toată discuția)
fara adeverinta dumitru2018 dumitru2018 Sant in concediu medical de 160 de zile si firma de paza la care lucrez nu mai vrea sa-mi de adeverinta cu salarul pe motivul ca firma pierde bani si nui mai ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! lucrez la o fabrica de încălțăminte și e toxic, ... Adelaiuliana Adelaiuliana Bună ziua! Lucrez la o fabrica de încălțăminte și e toxic, patronul zice ca nu! Pot sa fac o sesizare undeva? Pt a ne oferii condiții de lucru, el dice ... (vezi toată discuția)