avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Eliberare adeverinta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Eliberare adeverinta

Bună ziua!

Pe data de 30 dec 2019 am nascut,am beneficiat de zilele de postnatal si Urmează sa intru în concediu creștere copil. Am nevoie pt dosarul de indemnizatie de o adeverinta de la locul de munca, insa contabila refuza sa mi-o elibereze, nu imi răspunde la tel, nici la mesaje. Ce se poate face in aceasta situație?Mentionez ca sunt angajata din 2016 la aceasta firma. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:53, 19 Februarie 2020
Depuneti o sesizare la ITM, pentru refuzul eliberarii adeverintei.

Sesizarile pot fi transmise catre ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) prin:
- posta;
- e-mail;
- fax;
- inregistrate chiar la sediul institutiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta vechime andreea.dragomir100 andreea.dragomir100 Buna ziua Am fost angajata la.o societate comerciala timp de 9 ani. Mi am.dat demisia am stat in preaviz pe 31 iulie a fost ultima zi. La plecare nu ... (vezi toată discuția)
Angajatorul refuza sa elibereze adeverinta cu veniturile brute ... tudorica201 tudorica201 Angajatorul refuza sa elibereze adeverinta cu veniturile brute (care includ si regimul de 10-12 ore, acordul, etc) si sumele pentru care s-au retinut ... (vezi toată discuția)
Pensie RafaelaRodica RafaelaRodica Buna ziua, tatăl meu este pensionat pe caz de boală dar începand cu anul 2019 are dreptul la pensie normală. Problema este ca fabrica unde a lucrat încă ... (vezi toată discuția)