avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Angajatorul refuza sa elibereze adeverinta cu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Angajatorul refuza sa elibereze adeverinta cu veniturile brute ...

Angajatorul refuza sa elibereze adeverinta cu veniturile brute (care includ si regimul de 10-12 ore, acordul, etc) si sumele pentru care s-au retinut contributiile pentru pensie.
Cum pot obtine totusi, adeverinta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:03, 22 Iulie 2020
Numai de la angajator ...

Depuneti o sesizare la ITM ... Sesizarile pot fi transmise catre ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) prin:
- posta;
- e-mail;
- fax;
- inregistrate chiar la sediul institutiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la informatie mgeorge353 mgeorge353 Ce pot face in cazul cînd unitatea unde am lucrat refuza să-mi elibereze o adeverință cu sporuri ,ore de noapte,și contribuția mea la pensie,? (vezi toată discuția)
Eliberare adeverinta Karina58 Karina58 Bună ziua! Pe data de 30 dec 2019 am nascut,am beneficiat de zilele de postnatal si Urmează sa intru în concediu creștere copil. Am nevoie pt dosarul ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare adeverinta incadrare grupa de munca ariana03 ariana03 Buna ziua, in urma cu 20 de ani am lucrat pt o perioada de 12 ani la o societate, fiind incadrat in grupa de munca I. Acum ma aflu in pragul pensionarii, iar ... (vezi toată discuția)