avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dreptul la informatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dreptul la informatie

Ce pot face in cazul cînd unitatea unde am lucrat refuza să-mi elibereze o adeverință cu sporuri ,ore de noapte,și contribuția mea la pensie,?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:42, 1 Martie 2019
Puteti sesiza ITM-ul.

Sesizarile pot fi transmise catre ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) prin:
- posta;
- e-mail;
- fax;
- inregistrate chiar la sediul institutiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatorul refuza sa elibereze adeverinta cu veniturile brute ... tudorica201 tudorica201 Angajatorul refuza sa elibereze adeverinta cu veniturile brute (care includ si regimul de 10-12 ore, acordul, etc) si sumele pentru care s-au retinut ... (vezi toată discuția)
Cum procedez daca firma la care am lucrat refuza sa-mi dea scrie ... Alina G. Matei Alina G. Matei Cum procedez daca firma la care am lucrat refuza sa-mi dea scrie grupa de munca pe adeverinta de vechime? As vrea actionarea in judecata sa fie ultima ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare adeverinta pentru medic laura_nic_21@yahoo com laura_nic_21@yahoo com Ma puteti ajuta si pe mine. sunt in medical.dar nu vor sa mi elibereze o adeverinta de venit. k sa mi de a adeverinta.Ma pune sa semnez contractul de ... (vezi toată discuția)