avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Va rog, ma puteti ajuta cu un raspuns? ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Va rog, ma puteti ajuta cu un raspuns? Fostul angajator ...

Buna ziua! Va rog, ma puteti ajuta cu un raspuns?
Fostul angajator refuza sa imi elibereze adeverinta de sporuri, beneficii etc. Catre cine pot face reclamatie legat de aceasta situatie?
Ultima modificare: Marți, 18 Martie 2025
Niculescu Mariana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:47, 18 Martie 2025
Sesizati ITM-ul .

Sesizarile pot fi transmise catre ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) prin:
- posta;
- e-mail;
- fax;
- inregistrate chiar la sediul institutiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la informatie mgeorge353 mgeorge353 Ce pot face in cazul cînd unitatea unde am lucrat refuza să-mi elibereze o adeverință cu sporuri ,ore de noapte,și contribuția mea la pensie,? (vezi toată discuția)
Angajatorul refuza sa elibereze adeverinta cu veniturile brute ... tudorica201 tudorica201 Angajatorul refuza sa elibereze adeverinta cu veniturile brute (care includ si regimul de 10-12 ore, acordul, etc) si sumele pentru care s-au retinut ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare adeverinta pentru medic laura_nic_21@yahoo com laura_nic_21@yahoo com Ma puteti ajuta si pe mine. sunt in medical.dar nu vor sa mi elibereze o adeverinta de venit. k sa mi de a adeverinta.Ma pune sa semnez contractul de ... (vezi toată discuția)