avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... refuz eliberare adeverinta incadrare grupa de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

refuz eliberare adeverinta incadrare grupa de munca

Buna ziua, in urma cu 20 de ani am lucrat pt o perioada de 12 ani la o societate, fiind incadrat in grupa de munca I. Acum ma aflu in pragul pensionarii, iar societatea respectiva a fost dizolvata, arhivele ramanand in posesia celei nou infiintate. Am solicitat acesteia eliberarea unei adeverinte insa refuza pe motiv ca nu au dreptul sa faca asa ceva, ce pot face in acest sens? Cum sa obtin adeverinta pentru dosarul de pensionare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:50, 2 Aprilie 2019
Puteti depune o sesizare la ITM cu privire la refuzul societatii de a va elibera acea adeverinta.

Sesizarile pot fi transmise catre ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) prin:
- posta;
- e-mail;
- fax;
- inregistrate chiar la sediul institutiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, unde aș putea găsi lichidatorul Întreprinderii ... Ayce Ayce Bună ziua, unde aș putea găsii lichidatorul Întreprinderii de Biosinteza Calafat, ulterior Biosin , desființat după 1990 ? Am nevoie de o adeverință, ... (vezi toată discuția)
Cine poate controla o societate de arhivare cernatlarisa@ cernatlarisa@ Am solicitat o adeverință cu toate sporurile de la o societate de arhivare și nu am primit decat pentru grupa, spunandu-mi telefonic ca ei doar atat fac, ... (vezi toată discuția)
Care institutie imi va da adeverinta de grupa de munca Grosan Grosan Buna ziua, Pentru activitatea de 3 ani de stagiatura 1983-1986 la un Combinat de apa grea Turnu Severin ,dar detasata la Combinatul de Ingrasaminte Chimice ... (vezi toată discuția)