avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, unde aș putea găsi lichidatorul ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, unde aș putea găsi lichidatorul Întreprinderii ...

Bună ziua, unde aș putea găsii lichidatorul Întreprinderii de Biosinteza Calafat, ulterior Biosin , desființat după 1990 ? Am nevoie de o adeverință, pentru pensionare.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:55, 14 Octombrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
Accesati site-ul Arhivele nationale si cautati lichidator si firme de arhivare din judetul dvs.
Informatii puteti gasi si la Registrul comertului din judetul dvs.

POPA GHEORGHE a scris:

Accesati site-ul Arhivele nationale si cautati lichidator si firme de arhivare din judetul dvs.
Informatii puteti gasi si la Registrul comertului din judetul dvs.

Noi (fostii angajati) stim cine este lichidatorul. Dar acesta refuza sa nea dea vre-un act. Motiveaza ce a dat "la ars" toate documentele unitatii.
Ce este de facut in acest caz? Toti suntem in pragul pensionarii. Iar anii de munca in acea unitate sunt intre 15 si 20 de ani.
Depuneti o sesizare la ITM

Sesizarile pot fi transmise catre ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) prin:
- posta;
- e-mail;
- fax;
- inregistrate chiar la sediul institutiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz eliberare adeverinta incadrare grupa de munca ariana03 ariana03 Buna ziua, in urma cu 20 de ani am lucrat pt o perioada de 12 ani la o societate, fiind incadrat in grupa de munca I. Acum ma aflu in pragul pensionarii, iar ... (vezi toată discuția)
Recuperare vechime Giuly21 Giuly21 Buna ziua,o matusa nu reuseste sa dea de sediul intreprinderii la care a lucrat acum vreo 25 de ani pentru a putea sa-si ia vechimea....din cate stim sediul ... (vezi toată discuția)
Arhiva unei societati desfiintate teomoldoveanu teomoldoveanu Buna ziua ! Va rog daca ma puteti ajuta sa gasim arhivele societatii SC FORAJ SONDE SA BUCURESTI J 15/116/2005 CUI 1556617 Sotul meu a lucrat la aceasta ... (vezi toată discuția)