avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cine poate controla o societate de arhivare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cine poate controla o societate de arhivare

Am solicitat o adeverință cu toate sporurile de la o societate de arhivare și nu am primit decat pentru grupa, spunandu-mi telefonic ca ei doar atat fac, atat dau.
- Dacă totuși au găsit statele de plata de ce nu vor sa dea ceea ce este normal, legal, conform legii?
- Cum as putea să-i determin sa faca acest lucru, întrucât eu asa am cerut si am si platit "o caruta" de bani pt. asta?
- Cine este forul superior lor, care ar putea controla activitatea dansilor si ar putea dispune realizarea unei adeverințe corecte?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:03, 25 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
ITM-ul , in speta, are drept de control in situatia dvs.

Sesizarile pot fi transmise catre ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) prin:
- posta;
- e-mail;
- fax;
- inregistrate chiar la sediul institutiei.
Ultima modificare: Luni, 6 August 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc mult!

Cornel Vasile a scris:

ITM-ul , in speta, are drept de control in situatia dvs.

Sesizarile pot fi transmise catre ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) prin:
- posta;
- e-mail;
- fax;
- inregistrate chiar la sediul institutiei.

Am trimis solicitare scrisă la ITM Brăila (pt. ca acolo este firma de arhivare) si dansii ma redirectioneaza către Arhivele Naționale, care, conform relatarilor ITM, au autorizat prestarea de servicii arhivistice de catre firma respectiva...
Ce părere aveți, în continuare? M-au refuzat elegant sau?!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
V-au îndrumat corect dacă în sesizare nu ați menționat exact refuzul de a va elibera adeverința solicitată.
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 August 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz eliberare adeverinta incadrare grupa de munca ariana03 ariana03 Buna ziua, in urma cu 20 de ani am lucrat pt o perioada de 12 ani la o societate, fiind incadrat in grupa de munca I. Acum ma aflu in pragul pensionarii, iar ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza pentru reconstituire perioada lucrata, daca arhiva a fost inundata? cernatlarisa cernatlarisa In cazul Arhivelor arse, inundate, practic inexistente, cum se procedeaza pt. a reconstitui perioada de munca? Multumesc (vezi toată discuția)
Acte pensionare buna ziua, in urma cu cateva zile am solicitat unei firme de ... andrei64 andrei64 Buna ziua, In urma cu cateva zile am solicitat unei firme de arhivare, informatii privind modalitatea de a intra in posesia actelor necesare pentru ... (vezi toată discuția)