avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Daca firele de curent si cablu upc trec peste ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Daca firele de curent si cablu upc trec peste bucataria mea pot primi despagubiri ?

Sunt propietar si am un grajd de 12m în care am si bucataria sub acelasi acoperis ,stalpul de curent electric este la 7m de cladire si toate firele trec peste acoperis plus ca cosul de fum este foarte aproape de fire ,întrebarea este pot cere drspagubiri sa îmi mut cladirea mai departe de stîlpul cu curent?
Ultima modificare: Duminică, 29 Decembrie 2019
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Retea de medie tensiune peste terenul meu furgim furgim Ce pot face in cazul in care pe terenul meu trece o retea de medie tensiune electrica? Intra cam jumatate de metru peste o latura a terenului. Si din ce ... (vezi toată discuția)
Renel claudiuro claudiuro Buna ziua Deasupra casei mele trec firele de curent ale Renelului, iar in curtea vecinului se afla un stalp. Vecinul doreste sa scape de stalp, iar eu de ... (vezi toată discuția)
4 stalpi de electricitate pe proprietate privata mariusiulian mariusiulian Buna ziua, Detin o proprietate de 500mp pe care am construita o casa. In curte am rasfirati 4 stalpi mari de electricitate din beton. 2 dintre ei nu sunt ... (vezi toată discuția)