avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Restituire un imprumut
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Restituire un imprumut

Am imprumuntat 2000 lei in anul 1998. Cati lei trebuie sa restitui in 2019?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:43, 29 Decembrie 2019
De unde ați împrumutat banii, de la bancă sau de la o persoană fizică ?
De la o persoana fizica

Adrian ALBU a scris:

De unde ați împrumutat banii, de la bancă sau de la o persoană fizică ?

Ce va face sa vreti sa inapoiati suma dupa 21 de ani ?
Nu reprezenta mare suma nici atunci , poate 20 mii sau 200 mii
Ca sa aduceti la zi acea suma, ar trebui indexata cu rata inflatiei si adunat cu dobanda, impartiti la 10 mii denominarea din 2005 si actualizati in acelasi fel pana in zilele noastre.
Sunt date cat era inflatia pe internet pe fiecare an.
ori va ganditi cat repezenta ca valoare atunci 2000 , ce ati cumparat cu ei si e cam pe acolo si azi.
In anul 99 a aparut bancnota emisa pt eclipsa de 2000 de lei, chiar nu avea valoare.

Ultima modificare: Duminică, 29 Decembrie 2019
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care ar fi valoarea unui cec de 5000 lei din 1981 in zilele noastre? ANGEL978 ANGEL978 Buna ziua! In 1981 bunicii mi-au facut un cec in valoare de 5000lei de care probabil au uitat.Titulara cec-lui sunt eu,bunicul fiind imputernicit.Dupa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. cum as putea afla cat valoreaza 40000lei suma platita ... Nicoleta_ Nicoleta_ Buna ziua. Cum as putea afla cat valoreaza 40000lei suma platita in 1980 in ziua de azi? Va multumesc (vezi toată discuția)
Inflatie razvan017 razvan017 Cum se calculeaza inflatia la o suma de 8000 de lei din anul 1987??? (vezi toată discuția)