avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Demisie la unul din locurile de munca in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Demisie la unul din locurile de munca in prenatal/postnatal

Buna ziua! In urma reluării unei discuții cu unul din angajatorii mei revin cu câteva întrebări...Eu sunt angajata cu norma întreaga la un job unde momentan ma aflu in sarcina de risc, ir in paralel dețin un contract part-time de 4 ore unde am continuat activitatea deoarece nu îmi afectează sarcina fiind mai mult munca de acasa...este posibil ca sa îmi prezint demisia la serviciul part time doar in postnatal sau trebuie odata cu intrarea in prenatal la jobul de baza pt a nu afecta indemnizația ?Din 16 Ianuarie voi intra in prenatal la serviciul de baza, dar nu și la cel part-time...Angajatorul de la serviciul part-time dorește sa îmi depun demisia doar in postnatal, imediat după ce nasc....este in regula? Iar dacă se procedează astfel pt dosarul de indemnizație trebuie sa prezint și adev de la locul de munca 2 ? Angajatorul 2 nu dorește sa îmi elibereze adeverința...in acest caz este obligatoriu sa prezint pt dosar indemnizație și situația de acolo sau pot prezenta doar de la serviciul de baza fără sa ma afecteZe? Ma scuzați pt întregul roman...Va mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 30 Decembrie 2019
Valentinad17, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună ziua, va rog sa ma ajutați cu un răspuns! doctorul de ... Iuliana J Iuliana J Bună ziua, Va rog sa ma ajutați cu un răspuns! Doctorul de familie mi-a eliberat prenatalul în saptamana 30 de sarcina după care l-am dus la munca. ... (vezi toată discuția)
Serviciu part-time in concediu creștere copil Valentinad17 Valentinad17 Buna ziua! Va rog din suflet sa ma ajutați cu o informație! Dacă sunt însărcinată și sunt angajata la o instituție de stat, la care ma aflu in ... (vezi toată discuția)
Cic cu 2 joburi ContSters384933 ContSters384933 Buna seara! sunt insarcinata in 2 luni, lucrez de 1 an la o agentie de turism cu norma intreaga(8 ore) si de o saptamana lucrez si la o alta agentie part-time ... (vezi toată discuția)