avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Factura retur!
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Factura retur!

Buna ziua,având nevoie de copia unei facturi pentru achiziția unui aragaz făcută in urmă cu aproximativ 2 ani,am constatat că figurez in sistemul comercializantului și cu factura de retur operata in aceeași zi cu achiziția.
Eu nu am solicitat retur, produsul avându-l acasă.
Este legal ce am constatat?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:24, 10 Ianuarie 2020
o explicatie probabil ca exista, o fi fost o eroare pe acea factura, probabil ca mai exisa inca una de vanzare,
Explicatie trebuia sa cereti de la comerciant.
Nu mai exista.Numai doua apar cea care o am eu și cea de retur!

apasati pe raspunde, nu pe citeaza
Ultima modificare: Luni, 30 Decembrie 2019
gi-jane2, moderator
Va afecteaza pe dvs cu ceva ? Nu v-ati putut accesa garantia sau ceva ?
Nu este în regulă ce am aflat, plus că mai sunt și alții in aceeași situație asemănătoare cu produsul acasă dar apar in sistem cu retur.

gi-jane2 a scris:

Va afecteaza pe dvs cu ceva ? Nu v-ati putut accesa garantia sau ceva ?

ce explicatie v-au dat ?

Alte discuții în legătură

Aragaz lovit gabi2002 gabi2002 Buna ziua ,am achizitionat online un aragaz care mi-a fost adus acasa cu curierul. Nu am deschis coletul decat dupa ce curierul a plecat si am vazut ca ... (vezi toată discuția)
Refuz retur si reparatie in garantie: speta mea este urmatoarea...am ... Drcy Drcy [b]Refuz retur si reparatie in garantie [/b] Speta mea este urmatoarea...am comandat online (si platit si ridicat de la sediul comerciantului) un cuptor cu ... (vezi toată discuția)
Retur produse laky laky Buna ziua. Cu respect va adresez rugamintea de a ma indruma in urmatoarea problema. Am cumparat un produs si dupa numai 8 zile de utilizare acesta s-a ... (vezi toată discuția)