avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Stimulentul de insertie in valoare de 650 de RON pentru cei ce se intorc mai devreme la munca, din CCC, se obtine daca efectuam venituri cu cel putin 60 de zile lucratoare sau calendaristice, inainte de implinirea varstei de 2 ani a copilului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:36, 30 Decembrie 2019
Pentru persoanele care obțin venituri supuse impozitului pe venit cu cel puțin 60 de zile înainte de împlinirea de către copil a vârstei de 2 ani, respectiv 3 ani, în cazul copilului cu handicap, stimulentul de inserție se acordă astfel:
a) până la împlinirea de către copil a vârstei de 3 ani;
b) până la împlinirea de către copil a vârstei de 4 ani, în cazul copilului cu handicap.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie-schimbare loc de munca AndraAntonia AndraAntonia Buna ziua! Sunt in ccc si vreau sa ma intorc la munca mai devreme pentru a primi stimulentul de insertie. Vreau sa imi schimb locul de munca, am gasit ceva mai ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de inserție Dana Mihaela Imbrea Dana Mihaela Imbrea Sunt in concediu de creștere copil si doresc sa ma reîntorc la muncă pentru a beneficia de Stimulenntul de inserție....soțul meu sa angajat recent si nu ... (vezi toată discuția)
Acordare stimulentului de insertie crsulici crsulici Buna ziua, Am auzit ca, conform noii legi de la 1 iulie 2016, daca doresc sa-mi prelungesc concediul de crestere copil de la 2 la 3 ani, voi primi un ... (vezi toată discuția)