avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Protectia datelor personale??!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Protectia datelor personale??!

Va rog sa ma ajutati. Recent am aflat ca cineva necunoscut mie a obtinut fara acordul meu un document cu datele mele personale(fisa auto,copii buletin,) fara nicio justificare.Sunt publice aceste date?.Am aflat intamplator printr-o cunostinta comuna si am intrat in posesia documentului listat care contine si un numar de identificare al unui agent...(probabil)cel care a obtinut documentul.Pot face ceva legal in acest sens? Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 01:50, 31 Decembrie 2019
Sesizati [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului PERESCU ANDREEA PERESCU ANDREEA Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu un model actual si general pt. fisa postului? Ma intereseaza continutul si structura. Exista cumva ceva ... (vezi toată discuția)
Rcs-rds suspecta de fals in inscrisuri sub semnatura privata ContSters164969 ContSters164969 -in data de 10.08.2010, am fost contactat telefonic de catre un reprezentant al firmei RCS-RDS, care imi aducea la cunostinta faptul ca am un numar de ... (vezi toată discuția)
Am fost prins, întâmplător, consumând împreună cu un coleg o țigară de canabis. ni s-au luat datele și ni s-a spus că vom fi chemați la poliție zilele următoare. cum ar trebui să procedez? misterflorescu misterflorescu Bunaseara! Eram cu colegul de apartament in locuinta in care stam in chirie la ora 21:00 si bate la usa. Erau 2 agenti imbracati in civil cautam detalii despre ... (vezi toată discuția)