avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Vreau sa scap de părinți
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Vreau sa scap de părinți

Buna ziua! Am 20 de ani si As vrea sa plec de acasa , unde locuiesc cu parintii si bunicii, la tara. Simt ca am intrat in depresie , ma cearta , ma bat.. Am unde sa stau , ce lucra, nu as duce lipsa de nimic .. As vrea sa cer un ordin de protecție sa nu vina dupa mine sa ma amenințe sau sa faca chiar mai rau .. Se poate cumva sa scap de ei ?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va mutati pur si simplu de acasa, cu chirie sau acolo unde aveti locuinta disponibila.
Daca vor veni si acolo dupa dvs. solicitati ajutorul politiei si emiterea unui ordin de protectie provizoriu,
Dar, atentie: trebuie sa dovediti violenta si pericolul asupra vietii dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau un raspuns va rog, urgent - violenta in familie mcdnald mcdnald am 28ani am un baietel de 3luni lucrez la o covrigarie acum sunt in prenatal.concubinul meu cu care sunt de 12ani a fost pana acum 2 3 ani un baiat super cat ... (vezi toată discuția)
Poate tatal obtine custodia copiilor daca mama pleaca de acasa?? 9765 9765 As vrea sa divortez am 3 copii dar imi e foarte frica sotul este foarte violent si nu o sa accepte sa divortam imi e si frica sa i spun ..ne ameninta de multe ... (vezi toată discuția)
Vreau să divorțez de soțul meu, care e violent atât fizic cât și verbal, dar el spune că îmi poate lua copiii pentru că are un venit mult mai mare decât al meu. ce mă sfătuiți? elisa emilia elisa emilia Buna ziua Sunt casatorita cu un om violent fizic si verbal.Avem 3 fete(8, 5 si 3 ani).Vreau sa divortez dar el zice ca imi poate lua copii deoarece are un ... (vezi toată discuția)