avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident matusa
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident matusa

Buna ziua in urma cu 2 luni o matusa de a mea a suferit un accident de masina a stat in spital in aparate apoi a decedat imediat dupa inmormantare un var de al nostru a zis ca a vb el cu un avocat sa ai dam actele noastre in care sa dovedim ca noi sunt singurii mostenitori ca asigurarea da 100 de mii de euro in fine pe minea intereseaza cum pot afla daca e asa cum spune el si care sunt demersurile
Cel mai recent răspuns: Infodaune.ro , Consultant asigurari 12:00, 3 Ianuarie 2020
1. Daca aveti asigurarea acasa, vedeti daca la beneficiar este trecuta vreo persoana sau nu si clauzele contractuale.
2. Sper sa va raspunda cineva avizat pe probleme cu asigurarile sau un avocat care stie ce si cum.
În situația în care victima a fost nevinovată de producerea accidentului, rudele au dreptul la despăgubiri morale și materiale. Ne puteți contacta în privat pentru sfaturi/îndrumări gratuite.
Asociația Victimelor Fără Vină
Buna ziua

Valoarea despagubirilor pentru vatamare corporala sau deces in urma unui eveniment rutier se stabileste, conform legislatiei din Romania, in urma unei negocieri cu asiguratorul celui vinovat de producerea evenimentului sau in urma unei hotarari judecatoresti definitive.
Ca sa fim ingaduitori, povestea avocatului care v a promis 100 de mii de euro nu are nicio baza reala, fiind doar o manevra des intalnita la multi indivizi pentru a forta semnarea unui contract care sa le aduca beneficii financiare. 100 de mii pentru cine? Valoarea despagubirii este variabila si este acordata pentru fiecare mostenitor in parte.

Numai bine!

- Faceți-vă profil de consultant, vă rog. Nu aveți voie să vă puneți datele de contact în mesajele de pe forum. Mulțumesc-
Ultima modificare: Vineri, 3 Ianuarie 2020
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ,copilul meu a murit într-un accident rutier în olanda ... Raluca Nanu Raluca Nanu Buna ziua ,copilul meu a murit într-un accident rutier în Olanda pe o trecere de pietoni .Ea era studentă în Olanda iar pe perioada verii se angajase ... (vezi toată discuția)
Despagubire rca aroua_r aroua_r Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Vreau sa dau in judecata o societate de asigurari la care era asigurat masina cu care sotul meu a avut un ... (vezi toată discuția)
Rca ingrid badea ingrid badea politele rca acopera si cheltuielile de spitalizare rezultatea in urma ingrijilor medicale acordate victimelor din accidente rutiere? vinovatul de producerea ... (vezi toată discuția)