avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua ,copilul meu a murit într-un accident ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua ,copilul meu a murit într-un accident rutier în Olanda ...

Buna ziua ,copilul meu a murit într-un accident rutier în Olanda pe o trecere de pietoni .Ea era studentă în Olanda iar pe perioada verii se angajase ,lucra doar de 3 săptămâni.De la statul Olandez primesc ajutor de înmormântare ea fiind asigurată(aici în tara așa mi s-a spus)?Am dreptul de daune morale și care este suma maxima?Pot deschide proces în țară pt daune,proces civil?Cine are dreptul de daune?
Cel mai recent răspuns: Raluca Nanu , utilizator 23:05, 4 Decembrie 2023
Puteti lua legatura cu ambasada Romaniei in Olanda, sa va ajute sa solicitati ajutor de inmormantare in Olanda si ajutor pentru eventuala deschidere a unui proces in Olanda impotriva faptuitorului.
Puteti cauta pe internet un avocat roman care practica avocatura in Olanda sa va reprezinte.
Sincere condoleanțe.
V-am răspuns și data trecută.
"Sincere condoleanțe.
Dacă va fii găsit nevinovat în faza de cercetare, toate rudele apropiate au dreptul la despăgubiri morale. După terminarea procesului penal, aveți posibilitatea să deschideți un proces civil în țară. Recomandăm din mai multe motive procesul în țară.
Vă putem ajuta cu sfaturi și îndrumări gratuite"
Ne puteți contacta pentru mai multe îndrumări gratuite.

Alături de dumneavoastră,
Asociația Victimelor Nevinovate
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua,copilul meu a fost omorât într-un accident rutier ... Raluca Nanu Raluca Nanu Bună ziua,copilul meu a fost omorât într-un accident rutier în Olanda,ce drepturi am ?Am dreptul de daune morale și materiale?Daca da ,cine trebuie să le ... (vezi toată discuția)
Deces accident rutier mai2017 mai2017 In urma cu doi ani fratele meu a decedat intr-un accident rutier in Germania.Era pasager intr-o masina inmatriculata in Germania.Conform legislatiei din ... (vezi toată discuția)
Accident cu victima Mădălina Barbu Mădălina Barbu Buna ziua ,prietenul meu a fost implicat într-un accident în care fratele său a decedat.Mentionez ca el era pasager si prietenul meu era șoferul.Mama lor ... (vezi toată discuția)