avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum se impart copiii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum se impart copiii

Buna sunt tatal a 2 copii (3-6ani) sunt in concubinaj de 10 aju cu mama copiilor mei , avand in vedere ca nu mai merge relatia intre noi... si timp de 11 ani sunt angajat cu carte de munca si sunt singurul care a intretinut casa/copii/concubina/etc.... ea nu a lucrat deloc ... vreau sa rup relatia cu ea dar ea ma ameninta ca pleaca cu tot cu copii .. dar nu are unde ca nu are pe nimeni. Ce pot face . Intre noi relatia nu mai merge de mult . Nu o mai pot tine asa la nesfarsit . De cate ori vreau sa o parasesc nu ma lasa pt ca eu ju vreau sa pierd copii.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Ianuarie 2020
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Covaci emil , utilizator 13:01, 11 Ianuarie 2020
Sa fii o femeie/mama in casa a doi copiii e greu daramite sa mai si lucreI..... DAR:)). Eu intretin familia de 10 ani . Eu am crescut primil copil ai inca ma ocup de ea fiindca ea nu a fost reaponsabila, si acum 3 ani Cand sa nascut al doilea copil si a luat ea initiativa “fortat” (ca altfel o paraseam si neam intelea ca la al doilea copil sa nu se repete ca si cu primul)ca se ocupa ea de al doilea copil. Ei si de atunci am prinso cum m-a inselat de 2 ori si am vrut sa i paraseac iar ea apoi a inceout sa ma ameninte ca ea o sa imi ia fata pe care eu am crescuto ca ea era vai doamne nematura la 20 de ani sa stie sa se ocupe de copil . Si cand zic ca eu am crescuto pe fata( primul copil)va detaliez cat pot de mult, eu lucrez 24/72. In acelea 24 h cat eram la munca ii pregateam eu tata mancarea pe acelea 24 h cat timp eram eu la munca sa aibe sa ii dea sa manance pampersuri achimbate , nopti nedormite, ma trezeam la copilde cate 5 ori pe noapte ba sa mance ba sa o schimb,si hainele curate si cu timpul apoi pe la 2 ani dimeineata o duceam la cresa sau gradinita. In restul cat eram acasa 72 de ore/3zile ma jucam cu ea , plimbari, si bineintelea mancare, gradiiita. Iara acuma e in grupa 0... tot eu inclusiv pana in ziua de azi. Ei nu i sa trezit instictul matern ce sa zic. Stau fortat cu ea ca altfel pleaca la dracu in praznic cu Copii si eu nu ii mai vad ,pt ca legea e de partea ei. Cheltuielile , chirie, bunuri si materiale pt noi si cresterea copiilor sunt din venitul meu.... nu pot sa traiesc tot asa. Trebuie sa stiu ce pot face. Ea nu vrea sa plece de buna voie din casa. Nu contribuie cu nimic , la lucru ju vrea sa mearga ca cica al doilea copil are numa 3 ani si am ratat inscrierea la gradinita anulaceata si trebuie sa stea cu el,,,, macar daca era femeie de casa sa se ocupe ea de copii, mancare, casa etc... dar nu e asa. Ganditiva cum ma simt eu. Sa iti iei o femeie ca arata bine si apoi cand iti faci o familie sa vezi ca ea e pe dinafara cu toate si nu o intereseaza copii, doar vrea sa stea pe spatele meu si cam atat

Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Ianuarie 2020
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere custodie minor carmad carmad Am o ruda care are un minor de 2 ani si 9 luni si o fata de 14 ani. Este despartita si de cateva luni bune a cunoscut pe internet un invidiv care se comporta ... (vezi toată discuția)
Custodie copil valymylove valymylove Buna ziua ...din cate am inteles in momentul in care te desparti de sot/sotie avocatul poate obtine acordul ca pana la finalizarea procesului pentru custodia ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de custodie AndryFlr AndryFlr Buna ziua, Va scriu aici din partea unui prieten de familie care a ajuns efectiv la capatul puterilor si are nevoie de ajutor, pentru binele fetitei lui. A ... (vezi toată discuția)