avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... calculul pedepsei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

calculul pedepsei

As avea sa va supun speta urmatoare : un infractor a comis mai multe infractiuni (ex. inselaciune, fals in documente sub semnatura privata, uz de fals, instigare la marturie mincinoasa) puteti sa mi spuneti cum se calculeaza pedeapsa lui?
Va multumesc foarte mult.
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 17:04, 28 Octombrie 2010
Art. 198 C. pr. pen- descrie cazurile in care se aplica amenda judiciara. Amenda judiciara nu se inscrie in cazier.Amenda penala ,care nu e acelasi lucru cu amenda judiciara, in schimb, se trece in cazier.
Insa pentru infractiunea de marturie mincinoasa nu exista alternativa pedepsei amenzii penale la pedeapsa cu inchisoarea.
Ultima modificare: Joi, 28 Octombrie 2010
ContSters47264, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot scapa de inchisoare cu 2 infractiuni? Maxell1 Maxell1 Am primit o pedeapsa de 1 an cu suspendare si 3 ani de incercare! In cazul in care as fi condamnat si pentru fals intelectual si uz de fals sunt sanse sa scap ... (vezi toată discuția)
Cui nu i se poate intampla pertonela pertonela pentru o persoana importanta pt mine care a avut un accident si nu au fost victime ,am recunoscut ca am fost eu la volan persoana in cauza bause ceva,ce mi se ... (vezi toată discuția)
Minimul și maximul pedepsei munliv munliv Bună seara. O întrebare pt sspecialiști, care sunt pedepsele pt inselaciune cu uz de fals cu fapta recunoscuta încă din faza de cercetare, și ce ... (vezi toată discuția)