avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asigurare de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asigurare de sanatate

Buna ziua! Intrucat nu mai realizez venituri din noiembrie, nu mai am nici asigurare de sanatate. Cum trebuie sa procedez pt a deveni coasigurat al sotului, avand in vedere ca eu am fost asigurata la CASMB, iar sotul este la OPSNAJ? Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 3 Ianuarie 2020
OanaMihaelaArvantidis, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:52, 3 Ianuarie 2020
Detalii gasiti aici :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coasigurare opsnaj taranuflorin36@gmail.com taranuflorin36@gmail.com Buna ziua,sunt pensionar admin.nat.a penitenciarelor,asigurat opsnaj,sotia nu realizeaza venituri,pot să-i obtin calitatea de coasigurat? (vezi toată discuția)
Probleme coasigurat opsnaj alias829 alias829 Buna ziua! Am si eu o problema. Vreau sa o trec pe sotie ca si coasigurat, eu fiind asigurat la OPSNAJ dar sotia are o firma pe numele ei care nu mai ... (vezi toată discuția)
Cum devin asigurata sau coasigurata? Corina271 Corina271 Buna ziua! Sunt însărcinata si urmează sa nasc iar eu nu am lucrat și nici nu lucrez,am fost pana în prezent coasigurata pentru ca a lucrat sotul ... (vezi toată discuția)