avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Program vizita minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Program vizita minori

Buna ziua!! Am si eu o intrebare!!
Am doi copii care au domiciliul la mine, tatal si a bagat program de vizita si a castigat sa vina in fiecare luna primul si al treilea weekend incepand de la ora 18 vineri pana la 10 Dumnica!! Intrebarea mea este:
Daca nu vine vinerea la 18 poate sa vina sa le ia a doua zi sambata? ( in conditiile in care eu nu sunt de acord cu a doua zi sambata). Am voie sa i le mai dau?
Cel mai recent răspuns: Sobolan de tomberoane , utilizator 03:07, 18 Ianuarie 2020
Am voie sa i le mai dau?

Cine v-ar intezice ?
Vorbiti cu tatal, daca nu poate veni sa va anunte daca vine si cand vine.
Nu , nu ai inteles eu nu vreau sa i le mai dau Sambata daca nu vine Vineri la 18 cum este in hotarare!! Dar nu stiu daca pot sa faca asta!! Pt ca el nu poate sa vina Vineri la 18 si vine Sambata.. Nici eu nu pot sa stau dupa el.
Tatăl poate obține o sentința cu modificarea programului în loc de vineri sa le ia de sâmbătă. Însă o sa va dea în judecata, va trebui sa plătiți avocat și eventual și cheltuieli de judecata.
Discutați cu el și sa stabiliți dacă de acum înainte le ia doar de sâmbătă și măcar știți ceva clar.
Doamnă, nu e cum vreţi dvs., ci cum vrea el.Sâmbătă e în intervalul stabilit de instanţă-vineri ora 18-duminică ora 10.Chiar dacă vine duminică la ora 8 dimineaţa, tot trebuie "să le daţi", c-aşa-i la noi. Eu cunosc caz în care mama e trimisă în judecată că împiedică relaţia tată-fiică, deşi el s-a dus la program de 5 ori într-un an şi nu la ora 10, cum scrie în sentinţă, ci la 14:30. Depinde peste cine daţi în caz de plângere făcută de el.
Martonze-multumesc frumos pt raspuns!!

Alte discuții în legătură

Cum procedez? MYK272est MYK272est Buna ziua! La program vizitare minor cu preluare de catre tata la domiciliul acestuia in primul si al treilea weekend al fiecarei luni, de vinerea seara ora ... (vezi toată discuția)
Buna seara - neînțelegeri program de vizită AndreeaMirabela AndreeaMirabela Sunt in proces de divort m.am inteles cu tatal copilului pe toate capetele de cerere.acum intervine programul de legaturi Va rog un sfat cum e mai bine Eu ... (vezi toată discuția)
Program vizitare minor anamariaclau1 anamariaclau1 Buna! problema ar fi urmatoarea: fostul sot are un program, pt minor, stabilit de vinerea de la ora 17 pana duminica la ora 20,de doua ori pe luna, dar de cele ... (vezi toată discuția)