avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara - neînțelegeri program de vizită
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara - neînțelegeri program de vizită

Sunt in proces de divort m.am inteles cu tatal copilului pe toate capetele de cerere.acum intervine programul de legaturi
Va rog un sfat cum e mai bine
Eu am zis il ia 2 weekenduri pe luna + toate vacantele jumate jumate sa fie un program sscris in hotarare el zice ca programul de legaturi sa zicem sa fie la intelegerea partilor adica sa nu se specifice nimic clar in hotarare.
Un sfat cum e mai bine sa procedam in legatura cu asta?
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 14:42, 6 Decembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Scrieti-l si daca, peste acest program dumneavoastra va intelegeti pentru binele minorului este perfect.
Noi deocamdata ne intelegem bine dar nu stiu ce va fi pe viitor din partea lui
Nu stiu cum e mai bine sa fie ceva concret sau sa zicem la intelegerea partilor
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu va veti mai intelege, veti apela la instanta, deci cum preferati.. sa fixati de acum sau mai tarziu.
Daca stabiliti de acum, nu inseamna ca nu puteti sa il ,lasati pe copil sa stea mai mult cu tatal.
Acum există înţelegere, nu ştim ce va fi în viitor.
Cel mai bine este să stabiliţi concret acum un program clar, cu ziua, ora de vizită, modalitatea de preluare a copilului, modul de comunicare dintre dvs. ca părinţi, etc.
Este bine să stipulaţi în înţelegere şi obligaţia lui de a comunica în scris prezenţa sau absenţa de la program, programul pe care vrea să-l desfăşoare cu copilul, de ex. mers la ski sau mers la baie, pentru a putea pregăti corespunzător copilul.
Ce vă înţelegeţi dvs. după semnarea convenţiei, e treaba dvs., nimeni nu vă opreşte să fiţi de acord cu orice relaţie tată-copil, dar programul fix vă fereşte de neplăceri ulterioare.
Va multumesc pt raspuns.La asta m.am gamdit si eu oricum acum totul se desfasoara in instanta.deocamdata ne intelegem foarte bine asupra copilului.asa ma gandeam si eu sa fie cv concret scris negru pe alb sa nu fie discutii pe viitor.El zice sa spunem sa fie la intelegerea partilor dar acum eu mai stiu ce o mai fii pe viitor.ma gandesc ca judele o sa se pronunte el mai concret sa nu avem surprize

Alte discuții în legătură

Solutie pentru nerespectarea programului de vizita? juliaeva juliaeva Buna seara! Ce masuri pot fi luate daca tatal copilului minor nu respecta programul de vizita si nu vrea sa ia copilul la fiecare al doilea sfarsit de ... (vezi toată discuția)
Program vizita minor Mara 10 Mara 10 Buna ziua. In legatura cu o intrebare anterioara despre modificarea programului de vizita pt un copil minor, cel in care tatăl mai dorește două zile pe ... (vezi toată discuția)
Program de vizită minor nerespectat de tata. există metode de a-l obliga să se conformeze hotărârii judecătorești? Bubbles2017 Bubbles2017 Buna seara ! Daca tatal copilului nu respecta programul de vizita hotarat de instanta judecatoreasca ce se intampla in acest caz ? Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)