avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Program vizita minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Program vizita minor

Buna ziua. In legatura cu o intrebare anterioara despre modificarea programului de vizita pt un copil minor, cel in care tatăl mai dorește două zile pe săptămână in afara de primul si ultimul weekend din lună;as dori sa aflam daca ar avea sanse de castig.va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: When , utilizator 22:00, 6 Aprilie 2019
Buna ziua,
DA, are sanse de castig.
Cred ca si minorul castiga foarte mult avand tatal mai mult timp aproape.
Ma intreb, de ce unele mame inteleg sa-si verse ura fata de fostul prin intermediul copiilor pe care, zic ele, ii iubesc? Se gandesc ele si la sufletul acelui copil? La ce simte si doreste el?
Ultima modificare: Miercuri, 3 Aprilie 2019
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
1 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca domiciliul era la tata si dvs il vedeati cate 2 zile la 14 zile, si va doreati sa l mai vedeti inca 1 zi credeti ca era normal nu?dar cand cere el de ce nu e normal?daca e ok cu copilul daca copilul eo ok si isi doreste de ce sa-i ingraditi acest drept?
Mara, de câştigat poate câştiga dreptul, dar este o problemă: trebuie să existe ataşament, iubire între tată şi copil.De aceea, eu vă sfătuiesc să mergeţi pe cale amiabilă, pe înţelegere. O relaţie este firească când partenerii îşi doresc şi le face plăcere relaţia. Despărţirea părinţilor nu trebuie să fie sursă de ură veşnică şi de răzbunare, dialogul între părinţi trebuie să existe, preferabil NU pe calea instanţelor.
Orice forţare creează repulsie. De ce să fie obligat acel copil să se întâlnească cu tata miercuri de la ora 17 la 19, dacă ar putea la fel de bine să meargă împreună la un meci sau la film joi de la ora 15 la 18? Şi de ce sâmbăta de la ora 10 la 18 dacă duminica, de la 8 la 20, pot merge împreună la o excursie grozavă?!ş.a.m.d.
Relaţia trebuie să fie fIREASCĂ, nu forţată.
Aveti dreptate!relația tata -copil este una f bună.mentionez ca nu eu sunt mama copilului.si eu sunt divorțata,iar copilul meu isi vede tatăl de cate ori dorește.NU AM PUS PROGRAM. Era vorba de un prieten al meu ,care petrece foarte putin timp cu copilul din pacate.

Sobolan de tomberoane a scris:

Daca domiciliul era la tata si dvs il vedeati cate 2 zile la 14 zile, si va doreati sa l mai vedeti inca 1 zi credeti ca era normal nu?dar cand cere el de ce nu e normal?daca e ok cu copilul daca copilul eo ok si isi doreste de ce sa-i ingraditi acest drept?

Mara 10, atunci sfătuiţi-vă prietenul să se poarte cu copilul şi cu fosta soţie aşa cum se poartă fostul dvs. partener cu dvs. şi cu copilul dvs.

Alte discuții în legătură

Vizita parinte la gradinita Martonze Martonze Bună ziua. Ştim că părintele la care nu locuieşte copilul are drept de supraveghere asupra creşterii şi educaţiei copilului. În acest sens, are ... (vezi toată discuția)
Nerespectare program vizita adi_2010 adi_2010 Buna ziua. Copilul este incredintat mamei (proces judecat pe vechiul cod civil). Tatal a obtinut un program de vizita, pe care nu-l respecta. Dorinta sa este ... (vezi toată discuția)
Solutie pentru nerespectarea programului de vizita? juliaeva juliaeva Buna seara! Ce masuri pot fi luate daca tatal copilului minor nu respecta programul de vizita si nu vrea sa ia copilul la fiecare al doilea sfarsit de ... (vezi toată discuția)