Sunt in proces de divort m.am inteles cu tatal copilului pe toate capetele de cerere.acum intervine programul de legaturi
Va rog un sfat cum e mai bine
Eu am zis il ia 2 weekenduri pe luna + toate vacantele jumate jumate sa fie un program sscris in hotarare el zice ca programul de legaturi sa zicem sa fie la intelegerea partilor adica sa nu se specifice nimic clar in hotarare.
Un sfat cum e mai bine sa procedam in legatura cu asta?
Martonze, cazurile rele pe care le-ați văzut aveau program de vizita, nu-i asa?
Executările silite au fost când exista program de vizita, nu-i asa?
Copilul bolnav a fost luat când exista program de vizita, nu-i asa?
Practic fără program de legături personale mama are libertate și părinții nevoiți sa colaboreze.
Tot ce spuneți dumneavoastră se întâmplă cu program de vizita.
Dacă rămâne la înțelegerea părților se pleacă de la frumoasa premisa ca au încredere unul în celalalt da părinți acum ca nu mai pot fi parteneri.
În plus, dacă mamei nu ii convine, poate face asa cum am zis ordonanță și în 2 săptămâni are program de legături personale.
Mai de graba ca avocat al tatălui l-aș sfătui pe acesta sa ceara program. Pentru ca asa, cu domiciliul la ea mama are toată puterea de decizie.
Nu mai sfătuiți userul sa pună capul la jug când nu e cazul.
Se face referire la obligația de a răspunde la telefon însă tatăl nu pățește nimic dacă nu o face. Dacă însă nu exista program de vizita mama poate condiționa.
Tot ce a menționat Martonze, toate hartuirile se fac când exista program de vizita.
Ai dreptate @When pana la urma ne bazam pe noi ca parinti cu incredere unul in altul asupra copilului.nu stiu cum de vrea el asa la intelegerea partilor m.a uimit si pe mine sincer ca nu a cerut un program de vizita bine stabilit
Si ma gandesc ca pe viitor mie nu are ce sa nu.mi convina ca pana la urma poate avea si un program si sa nu vina asa in caz ca nu ii convine lui cv el sa ceara in instanta.
Nu vreau sa fie probleme daca optam pt aceasta varianta in rest are liber la copil cand doreste asa mi se pare normal:)
Premiza înţelegerii nu e viabilă la cuplurile despărţite, fiindcă despărţirea urmează unor neînţelegeri.
AndreeaMirabela, vă doresc multă fericire şi zile senine, văzând opţiunea dvs. Nici măcar binele nu se poate face cu forţa.