Sunt in proces de divort m.am inteles cu tatal copilului pe toate capetele de cerere.acum intervine programul de legaturi
Va rog un sfat cum e mai bine
Eu am zis il ia 2 weekenduri pe luna + toate vacantele jumate jumate sa fie un program sscris in hotarare el zice ca programul de legaturi sa zicem sa fie la intelegerea partilor adica sa nu se specifice nimic clar in hotarare.
Un sfat cum e mai bine sa procedam in legatura cu asta?
Pana la urma daca lasam la intelegerea partilor ma gandesc nu iese el in dezavantaj aici?ca eu poate nu vreau sa.i dau copilul ca doar nu e nimic scris
Exact, fără program de vizita dar domiciliu la dumneavoastră. Asta e important.
Dacă e copilul la tata și nu va place cum e îngrijit, cereți sa îl aducă imediat acasă. Dacă e început de weekend și program de vizita, fluierat la luna.
Am sfătuit mama în baza experienţei mai multor mămici hărţuite de foştii parteneri, tocmai în absenţa acestor detalii. Am citit pe Just.ro sentinţă dată tocmai cu aceste detalii pe care le-am enumerat, deci comportamente de acest gen nu sunt cazuri izolate. În absenţa detaliilor, orice acuzaţie devină posibilă, nici Dumnezeu nu va lămuri ce înseamnă "vineri de la ora 16 până duminică la ora 17" dacă tati vine sâmbătă la 12 pe neanunţate, cu martori, şi copilul e la film.
Evident, cunosc şi cazuri fericite, în care există înţelegere şi colaborare firească, în care nici măcar părinţii nu decid, ci copiii, în funcţie de ce a gătit o bunică sau ce teme are copilul pentru a doua zi.