avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... punctul mediu de pensie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

punctul mediu de pensie

Buna ziua, va rog as dori sa stiu evolutia punctului de pensie (NU A VALORI PUNCTULUI) daca exista un tabel cu evolutia lui, Punctul de pensie a crescut in urma recalculari pentru grupele de munca,mai este si o alta crestere?
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 19:55, 3 Ianuarie 2020
Punctul de pensie nu a crescut în urma recalculării pentru grupele de muncă, ci s-a dat un spor de puncte pentru grupă. Punctul de pensie creşte în urma unor hotărâri de guvern, calculul punctajului diferă de la unul la altul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie Adriana68 Adriana68 Am facut cerere de recalcularea pensiei pentru orele lucrate [b]in acord global[/b]. Din nefericire, dupa mai mult de doi ani de asteptari a venit si ... (vezi toată discuția)
Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in grupe de munca inaudroiu inaudroiu Sunt pensionata din februarie 2001. Am lucrat in conditii de munca conform Gr. I un timp de 4 ani si 3 luni si conform Gr.II, tot 4 ani si 3 luni. Am primit ... (vezi toată discuția)
Decizie recalculare pensie venituri in acord global perlutza perlutza Buna seara, Am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns referitor la deslusirea unei decizii de recalculare a pensiei luand in considerare veniturile in acord ... (vezi toată discuția)